Το συνεργείο αυτοκινήτων AUTOXLIXIS, στο Ίλιον, είναι ένα γενικό συνεργείο αυτοκινήτων για όλες τις μάρκες και διακρίνεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Το συνεργείο, που εδρεύει στη Λεωφόρο Φυλής στο Ίλιον, λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπευθύνου, Δημήτρη Γεωργόπουλου, ο οποίος φροντίζει για τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Σε αυτό, βέβαια, συμβάλλει και το άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό του συνεργείου μας. Με άριστες, λοιπόν, τεχνικές γνώσεις, πολυετή πείρα και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όλοι εμείς που απαρτίζουμε την ομάδα της AUTOXLIXIS, στο Ίλιον, εγγυόμαστε για την άψογη εξυπηρέτησή σας, κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες στο πλαίσιο του service ενός αυτοκινήτου, οιασδήποτε μάρκας και κυβικών. Έχουμε τη δυνατότητα να προβούμε στην αντικατάσταση των ελαστικών σας, εκτός από την επισκευή τους.

Σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ελαστικών, σας συμβουλεύουμε στην επιλογή των κατάλληλων ελαστικών για το δικό σας αυτοκίνητο, με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας, αλλά και το κόστος που μπορείτε να επιβαρυνθείτε. Γενικότερα, στην AUTOXLIXIS, στο Ίλιον, φροντίζουμε να σας εξυπηρετούμε με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, σεβόμενοι τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να φανούμε χρήσιμοι σε όλες τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε και την ασφαλή μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραεριοκίνητο. Η υγραεριοκίνηση δεν είναι απλή υπόθεση και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διεκπεραίωσή της, τηρώντας, πάντα, τους κανόνες ασφαλείας και της κείμενης νομοθεσίας για τη χρήση του υγραερίου ως καυσίμου στην Ελλάδα, για όλα τα οχήματα.

Όποιο κι αν είναι το ζητούμενό σας, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του αυτοκινήτου σας, το συνεργείο μας είναι πάντα δίπλα σας, με στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας. Σεβόμενοι, δε, τις καθημερινές πρακτικές ανάγκες σας, σας παρέχουμε όχημα αντικατάστασης, στην περίπτωση που χρειαστεί να κρατήσουμε το αυτοκίνητό σας, στο συνεργείο μας, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της μιας ημέρας.